Gadulec
https://rybacy.org/phpBB3/

DAM PRACĘ-FILETOWANIE RYB Z J.ANG-HOLANDIA
https://rybacy.org/phpBB3/viewtopic.php?f=22&t=1060
Strona 1 z 1

Autor:  EUROWORK [ Śr mar 30, 2011 4:50 pm ]
Tytuł:  DAM PRACĘ-FILETOWANIE RYB Z J.ANG-HOLANDIA

Opis stanowiska pracy

Jesteśmy agencją pośrednictwa pracy proponującą pracę głównie w Holandii. Poszukujemy pracowników z różnych branż i do różnych prac min. pracowników produkcyjnych , budowlanych, technicznych oraz z branży IT

Nasza firma pracuje zgodnie z prawem Unii Europejskiej – posiadamy certyfikat Ministerstwa Pracy nr 2476.



Jeśli Szukasz mozliwosci rozwinięcia swojej kariery zawodowej,

- Jestes dynamiczny , energiczny i otwarty,

- lubisz pracować w młodym energicznym zespole

- chcesz rozwinąć kariere zawodowa za granicą

- chcesz "dorobić" do kieszonkowego........

Mamy dla Ciebie idealna propozycje !!!

Poszukujemy osób do pracy przy sortowaniu, pakowaniu, nakładaniu, obcinaniu i filetowaniu ryb (flądry).

Wyjazdy od początku kwietnia (15 tydzień 2011 roku)

Dla osób do 23 lat stawki wiekowe: euro brutto/tydzien


7,03=18 lat

7,79=19 lat
7,94=20 lat
8,11=21 lat
8,51=23 i wiecej

Ubezpieczenie płatne - 19, 75 Eur / tydzien

Zakwaterowanie zapewnione i płatne przez pracownika tygodniowo

18 lat - 45 eur
19 lat - 50 eur
20 lat - 55 eur
21 lat - 60 eur
22 lat - 65 eur
23 lat i powyżej - 70 eur / tydzien



Przebieg procesu filetowania ryb:

Każdego dnia odbywa się dostawa świeżych ryb w nierdzewnych kontenerach.

Świeżo złowione ryby zostają najpierw umieszczone w chłodniach, a następnie przetworzone.

W sortowni odbywa się sortowanie ryb (flader) według wagi.

Posortowane ryby (fladry) zanim trafią na oddział filetowania, zostają najpierw przetrzymywane w

chłodniach. Na oddziale filetowania flądry zostają przetransportowane na taśmie do maszyn filetujących.



Flądra zostaje położona na taśmie transportowej, następnie przez rynnę trafią do maszyny.

Następnie głowa oraz ogon ryby zostają usunięte. Po tym etapie rozpoczyna się ręczne filetowanie, następnie okrajanie ciemnej i białej strony ryby i na końcu skórowanie.

Czysty filet zostaje umieszczony w nierdzewnych, metalowych skrzyniach wypelnionych lodem.



Do obowiązków pracownika należy:

- sortowanie ryb (fląder) wg wagi

- filetowanie ręczne ryb (okrajanie ciemnej i białej strony ryby)

- skórowanie ryb

- pakowanie ryb

Planowane rozpoczęcie pracy: 15 tydzień


Wymagania

* komunikatywna znajomość języka angielskiego, sprawdzana podczas rozmowy osobistej lub telefonicznej!!!!!

* WYMAGANE doświadczenie przy sortowaniu, pakowaniu, filetowaniu ryb (flądry)

* mile widziane prawo jazdy

PROSIMY O ZGŁASZANIE SIĘ WYŁACZNIE OSÓB SPEŁNIAJĄCYCH WYMAGANIA OFERTOWE

Kontakt: holandia@eurowork.net.pl -prosimy przesyłać CV
Tel: 791 490 539

Strona 1 z 1 Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/